Blog

Uscătorul GSI 3426 cu recuperator de căldură

Toamna aceasta a fost montat un uscator de cereale GSI 3426 cu invertoare și recuperator de căldură. Acesta are 3 module si patru agregate de uscare (ventilator + arzător) și este dotat cu un sistem de control din noua generație a producătorului american.

Agraria 2013

Saptamana aceasta are loc a 19-a editia a targului Agraria, de la Cluj. Va asteptam la standul nostru intre 25 si 28 aprilie. Ne gasiti in pavilionul A, standul 25.

Silozuri GSI construite acum 10 ani

Printre cei intervievati de Pro TV pentru un reportaj recent se afla domnul Gheorghe Chereji, care detine in Piscolt, Satu Mare cinci silozuri de cereale. Doua dintre acestea sunt silozuri GSI montate in 2003.

Exemplu de sistem de ferma pentru stocarea cerealelor

Acest clip prezinta un sistem de stocare a cerealelor format din doua silozuri cu fund plat, un siloz tampon si un uscator orizontal. Cerealele sunt preluate si depozitate in silozuri cu fund plat folosind un set de conveioare si elevatoare. In film este descris modul de functionare al acestor echipamente si al uscatorului. De asemenea, este prezentat mecanismul de golire al unui siloz cu fund plat.

Exemplu de sistem comercial pentru stocarea cerealelor

In clipul urmator este descris un sistem de stocare a cerealelor in care livrarea se poate face atat din camion cat si din tren. Cerealele sunt preluate si depozitate in silozuri cu fund plat folosind un set de conveioare si elevatoare. Pentru a realiza legatura intre silozuri de stocare pe termen lung si hala de productie (care poate gazdui o fabrica de nutreturi, o statie de seminte sau o moara), se utilizeaza silozuri tampon de capacitate mare.

IndAgra 2012

Peste o saptamana incepe targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, IndAgra. Anul acesta vom fi prezenti la targ in standul 15 din pavilionul C4.

Montajul unui uscator GSI 3426

La sfarsitul lunii august a fost finalizat montajul pentru un uscator de cereale GSI 3426 in judetul Botosani. Acesta are 3 module si patru agregate de uscare si este dotat cu un sistem de control din noua generatie a producatorului … Continuă

Piata silozurilor din Romania

Evolutia interesului pentru echipamente de stocare a cerealelor a fost strans legata de cea a organizarii fermelor. De la piata anilor ’90, aflata la discretia angrosistilor, s-a ajuns la o agricultura organizata in ferme de sute sau mii de hectare care investesc foarte mult in tehnologie moderna. Cum era firesc, agricultorii si-au procurat la inceput echipamente de productie si apoi au investit in silozuri. Dupa 2010 putem vorbi de o crestere fara precedent a cererii in domeniu.

AGRALIM 2012

Toamna aceasta vom participa la AGRALIM, unul dintre cele mai mari targuri de agricultura din Moldova. Targul este organizat de ABplus Events impreuna cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” si are loc la Iasi, … Continuă

Agro Expo Bucovina 2012

Peste o saptamana incepe a zecea editie a Agro Expo Bucovina, un targ dedicat agricultorilor din nordul si estul tarii. Aici vor fi prezenti producatori si furnizori de masini agricole, produse alimentare, ingrasaminte, furaje, echipamente de depozitare de produse agricole si multe altele. La fel ca in 2011, vom fi prezenti la targ in pavilionul 1.

Hamul pentru accesul in siloz

Unul dintre cele mai importante pericole in operarea unui siloz de cereale este sufocarea. Principalul risc este pornirea accidentala a snecului de evacuare. O persoana care se afla deasupra masei de cereale poate fi trasa spre centrul celulei si se se poate scufunda in mai putin de zece secunde. GSI ofera un mecanism de sustinere care pemite deplasarea pe toata suprafata celulei fara a fi nevoie de deconectarea sigurantei.

Interviuri de la IndAgra 2011

Revista Agrimedia a facut o scurta prezentare a targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei - IndAgra 2011. In articol, sunt descrise cateva interviuri cu reprezentanti ai unora dintre firmele prezente la targ, printre care MG Trade Engineering.

Promotia de toamna pentru echipamentele GSI

Incepand cu luna octombrie, GSI ofera reduceri ce pot depasi 20% pentru o gama larga de produse. Printre acestea se gasesc silozurile de cereale impreuna cu toate accesoriile (e.g., ventilatoare, arzatoare, cabluri de temperatura, snecuri), uscatoarele orizontale si uscatoarele turn. … Continuă

Uscatorul GSI cu recuperator de caldura de la IndAgra 2011 este de vanzare

In perioada 19 – 23 octombrie 2011 va avea loc a 16-a editia a Targului international IndAgra. Anul acesta, vom expune la standul nostru un uscator orizonal de cereale GSI 1216. La fel ca la toate celelalte uscatoare GSI, incalzirea si racirea sunt in totalitate controlate printr-un sistem computerizat de monitorizare a umiditatii si temperaturii boabelor. In plus, uscatorul are atasat un sistem de recuperare a caldurii, care poate reduce consumul cu pana la 30%.

Siloz GSI de 37.000 metri cubi

GSI a terminat recent constructia unei celule de 37.000 m3. Avand diametrul de peste 41 m si inaltimea de aproape 36 m, silozul este constuit din otel de inalta rezistenta. Inele inferioare sunt realizate din panouri cu grosimea de 6 si sunt dublu laminate.